Equipo is een eenmansbedrijf op het gebied van Leren & Ontwikkelen, met een netwerk van professionals. Equipo is Spaans voor team, ploeg. Teamspirit is de kern van ‘Het nieuwe samenwerken’. Equipo is in het leven geroepen om Het nieuwe samenwerken uit te dragen, inclusief de randvoorwaarden. Eén van de grootste voorwaarden om een nieuwe manier van samenwerken tot stand te brengen is Specialist Development (SD). SD staat voor de ontwikkeling van vakspecialisten en erkenning van hun strategische positie in organisaties.

 

Wat wil Equipo bereiken?

Equipo wil bereiken dat Specialist Development een gelijkwaardige organisatie pijler wordt naast Management Development. Equipo heeft daarmee als bedoeling de gelijkwaardige samenwerking tussen managers en vakspecialisten in beweging te brengen.

 

Equipo wil bereiken dat vakspecialisten erkend worden in organisaties en een strategische rol vervullen als thoughtleaders.

 

 

Hoe werkt Equipo?

Equipo werkt samen met organisaties die de beweging in gang willen zetten richting een gelijkwaardige samenwerking tussen management en vakspecialisten. Equipo ontwerpt per organisatie een uniek concept voor het leerproces van de vakspecialisten. Elk ontwerp is gebaseerd in een bewezen didaktisch leerconcept, die toegesneden is op de leerstijl van vakspecialisten. Ook geeft ze advies over de HR-beleidsmatige randvoorwaarden om SD te implementeren.

 

Equipo werkt door middel van lezingen, ontwerp van leerconcept en implementatie van leerprocessen.

Ken jij jezelf?

Je bent maar 7 vragen verwijderd van zelfinzicht.

> test voor vakspecialisten

Nieuwsgierig welke stijl van leidinggeven jou typeert?

> test voor leidinggevenden

Contact

Bel of mail voor een afspraak

> nu contact

Zoek je een oplossing om tot betere besluitvormingsprocessen te komen in je organisatie?

Equipo geeft antwoord op deze vragen. Bezoek daarom een van de lezingen & seminars