Het nieuwe samenwerken komt tot stand door gelijkwaardige samenwerking tussen management en vakspecialisten. In deze samenwerking ontstaan krachtige teams die zichzelf continue weten te vernieuwen. Een krachtig team heeft succes als ze de goede mix vindt tussen enerzijds individueel gedragen verantwoordelijkheid en anderzijds gezamenlijk ervaren verbondenheid.

 

Het nieuwe samenwerken is multidisciplinair

 

HRD model

 

De complexiteit in de wereld houdt natuurlijk niet op bij de grenzen van organisaties. Het antwoord op deze complexiteit is het te omarmen door multidisciplinair te werken, zowel operationeel, tactisch als strategisch.

 

De kolom van het hierarchisch leidinggeven is bekend. Management Development is een volwassen vakgebied. De kolom van projectmanagement is aan het doorontwikkelen. Er zijn veel concepten, theorieën en opleidingen voor, maar de invloed is nog nevengeschikt aan de hierarchische leiding. De kolom van Specialist Development (SD) staat nog in de kinderschoenen. Dankzij de concepten en visie van Het nieuwe samenwerken kan SD uit de startblokken komen.

Ken jij jezelf?

Je bent maar 7 vragen verwijderd van zelfinzicht.

> test voor vakspecialisten

Nieuwsgierig welke stijl van leidinggeven jou typeert?

> test voor leidinggevenden

Contact

Bel of mail voor een afspraak

> nu contact

Zoek je een oplossing om tot betere besluitvormingsprocessen te komen in je organisatie?

Equipo geeft antwoord op deze vragen. Bezoek daarom een van de lezingen & seminars