omslag-het-nieuwe-samenwerkenDe rol van vakspecialisten in organisaties neemt steeds meer strategische proporties aan, terwijl de traditionele rol van het management afneemt. Werken betekent vaker samenwerken in gelijkwaardigheid in verschillende teams, die per thema van samenstelling veranderen: het nieuwe samenwerken.

 

Flow in de organisatie door specialisten

Wanneer vakspecialisten grotere zeggenschap krijgen en verder vooraan in het besluitvormingsproces zitten, heeft dit grote voordelen voor organisaties. Er worden minder onnodige fouten gemaakt door gebrek aan kennis, en de kwaliteit van het afgeleverde product gaat omhoog dankzij hun vakmanschap. Als de kennis van specialisten gaat stromen komt er flow in de organisatie door specialisten die zich hebben ontwikkeld qua impact en (zelf)leiderschap, dankzij Specialist Development-leerprocessen.

 

‘Managers en specialisten bezien elkaar dikwijls argwanend als van een andere wereld. Dit boek helpt die werelden te verbinden tot beider voordeel.’

Dr. Paul Kloosterboer, zelfstandig adviseur en eigenaar van Discovering Patterns & Possibilities en auteur van Adviseren vanuit het geheel.

 

> Bestel hier het boek

Ken jij jezelf?

Je bent maar 7 vragen verwijderd van zelfinzicht.

> test voor vakspecialisten

Nieuwsgierig welke stijl van leidinggeven jou typeert?

> test voor leidinggevenden

Contact

Bel of mail voor een afspraak

> nu contact

Zoek je een oplossing om tot betere besluitvormingsprocessen te komen in je organisatie?

Equipo geeft antwoord op deze vragen. Bezoek daarom een van de lezingen & seminars