Ben je manager van vakspecialisten?

Vul deze vragen in als je benieuwd bent welke type manager jij bent. Na afloop ontvang je een persoonlijk bericht over wat voor type jij bent.

 

Heb je hierarchische verantwoordelijkheid voor een team?

Ja, ik ben hierarchisch leidinggevend en heb daarnaast dezelfde inhoudelijke professie als de teamleden.Ja, ik ben hierarchisch leidinggevend en heb zelf niet de inhoudelijke vakkennis die mijn teamleden hebben.Nee, ik ben functioneel leidinggevend op specifieke onderdelen/taken.

Wat is je voorliefde?

Mijn voorliefde gaat uit naar de inhoudelijke kennis van het vakgebied.Mijn voorliefde gaat uit naar het managen van processen en meekijken op hoofdlijnen.

Waar besteed je het meest van je tijd aan?

Ik besteed m.n. mijn tijd aan het proces, de mensen, en het creëren van draagvlak.Ik besteed m.n. mijn tijd aan inhoudelijke bilaterale gesprekken, en eigen inhoudelijke taken voor mijn leidinggevende.

Welke gesprekken voer je m.n. met je teamleden?

Onze gesprekken gaan over de grote lijnen, het proces, trends, en persoonlijke ontwikkeling.Onze gesprekken gaan over inhoudelijke problemen, technische uitdagingen, overtuigingstrategieën, en rapportages in de hierarchie.

Hoe kijk je naar organisatieveranderingen?

Ik vind het afleiden van mijn eigenlijke werk.Ik zie het als vanzelfsprekend onderdeel van mijn werk om dit goed te stroomlijnen.

Uw gegevens

Naam *

E-mail *

Beroep *

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor een persoonlijk bericht over het resultaat van deze test.

 

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de ontwikkeling van je team of jouw rol als leidinggevende? Mail dan je vraag naar vanderploegineke@gmail.com.

 

Boek: ‘Het nieuwe samenwerken’

Uitgebreide uitleg over je kernkwaliteiten, je ontwikkelingsmogelijkheden en je manier van samenwerken vind je in het boek ‘Het nieuwe samenwerken: management en vakspecialisten’.

 

 

Ken jij jezelf?

Je bent maar 7 vragen verwijderd van zelfinzicht.

> test voor vakspecialisten

Nieuwsgierig welke stijl van leidinggeven jou typeert?

> test voor leidinggevenden

Contact

Bel of mail voor een afspraak

> nu contact

Zoek je een oplossing om tot betere besluitvormingsprocessen te komen in je organisatie?

Equipo geeft antwoord op deze vragen. Bezoek daarom een van de lezingen & seminars