Alle vakspecialisten kenmerken zich door een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Toch uit zich dat bij ieder op een andere manier.

 

Wil je weten hoe dat bij jou werkt?

Ken jij jezelf? Niet alle vakspecialisten zijn hetzelfde. Ben je benieuwd welk type jij bent? Vul dan deze 7 vragen in en je weet het! Je kunt de vragen beantwoorden vanuit je zelfinzicht of vanuit de feedback die anderen jou geven. Na afloop ontvang je een persoonlijk bericht over wat voor type jij bent.

 

Ben je qua temperament introvert of extravert?

Introvert.Introvert maar soms extravert.Extravert.Extravert maar soms introvert.

Als je moest kiezen, waar hou je dan het meeste van?

De inhoud van mijn vak.De mensen met wie ik werk.Nieuwe markten aanboren.Nieuwe dingen uitvinden.

Wat is je werkstijl?

Ik onderzoek eerst wat er al in de markt is.Ik ga eerst met andere mensen overleggen.Ik zoek naar de vernieuwende mogelijkheden.Ik maak eerst een plan en bezin eer ik begin.

Hoe werk je het liefst samen?

Ik maak verbindende relaties met de mensen met wie ik werk.Ik werk graag met mensen die weten waar ze het over hebben.Het liefst werk ik samen met anderen waar ruimte is voor vernieuwing.Ik werk graag samen als het resultaten oplevert.

Wat is voor jou de ideale relatie met je manager?

Als hij me veel ruimte voor eigen gedachten, initatief en innovatie geeft.Als hij me ruimte geeft voor ondernemerschap en resultaten op mijn eigen manier te behalen.Als hij mijn inhoudelijke vakkennis vertrouwt en respecteert.Als hij mij ruimte geeft om relaties op te bouwen in mijn eigen tijd en tempo.

Waar heb je echt een hekel aan?

Als ik wantrouwen in mijn omgeving ervaar.Als ik afgeleid wordt van de inhoud van mijn werk door bureaucratie.Als politiek krachtenveld voor commerciele belangen lijken te komen.Als ik alleen dagelijkse werkzaamheden kan doen zonder vernieuwing.

Wat betekent kwaliteit voor jou?

Kwaliteit is als iets 110% inhoudelijk goed is.Goed is voor mij goed genoeg, als de relatie maar goed is.Innovatie is voor mij een teken van kwaliteit.Kwaliteit wordt bepaald door wat de klant er voor over heeft.

Uw gegevens

Naam *

E-mail *

Beroep *

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor een persoonlijk bericht over het resultaat van deze test.

 

Boek: ‘Het nieuwe samenwerken’

Uitgebreide uitleg over je kernkwaliteiten, je ontwikkelingsmogelijkheden en je manier van samenwerken vind je in het boek ‘Het nieuwe samenwerken: management en vakspecialisten’.

 

Wil je meer persoonlijke informatie of heb je een vraag over je persoonlijke- of professionele ontwikkeling? Mail dan je vraag naar vanderploegineke@gmail.com.

 

Ken jij jezelf?

Je bent maar 7 vragen verwijderd van zelfinzicht.

> test voor vakspecialisten

Nieuwsgierig welke stijl van leidinggeven jou typeert?

> test voor leidinggevenden

Contact

Bel of mail voor een afspraak

> nu contact

Zoek je een oplossing om tot betere besluitvormingsprocessen te komen in je organisatie?

Equipo geeft antwoord op deze vragen. Bezoek daarom een van de lezingen & seminars